Bodrum'da dalgıçlardan deniz temizliği

- Muğla'nın Bodrum ilçesinde dalgıçların da katılımıyla gerçekleştirilen deniz ve çevre temizliği etkinliğine, şarkıcı Özlem Tekin de kıyıdan destek verdi

Google Haberlere Abone ol
Bodrum'da dalgıçlardan deniz temizliği

MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde dalgıçların da katılımıyla gerçekleştirilen deniz ve çevre temizliği faaliyetine, şarkıcı ve muhtar azası Özlem Tekin de destek oldu.

Bodrum Belediyesince "Denize en çok mavi yakışır" projesi kapsamında düzenlenen deniz ve çevre temizliği etkinliği, Bodrum'un Küçükbük Mahallesi'nde devam etti.

Küçükbük sahilinde 10 dalgıcın katılımıyla yapılan etkinlikte, şarkıcı ve mahallenin muhtar azası olan Tekin de kıyıdaki atıkların toplanmasına yardım etti.

Tekin, dalgıçlarla bir süre sohbet ettikten sonra, çalışmalara sahilden katılan öğrencilerle vakit geçirdi.

Gazetecilere açıklama yapan Tekin, deniz temizliği yapan belediye yetkililerine teşekkür etti.

Bu tür çalışmaların Türkiye'nin her yerinde yapılması gerektiğini ifade eden Tekin, "Bodrum'da bu, gayet güzel işliyor. Tabii hayvanlara zarar vermeden yapılması gerekiyor. Dalgıçlara da teşekkür ediyorum." dedi.

Tekin, muhtar azası olarak bölgede çalışmalar da yürüttüklerini belirterek bu yaz çok fazla işleri olduğunu dile getirdi.

Yaklaşık 2 saat süren deniz ve çevre temizliğinin ardından, dalgıçlarca çıkartılan ve teknelere alınan atıklar iskeleye getirildi. Burada bir süre sergilenen atıklar, daha sonra belediye yetkililerince kaldırıldı.

Yorumlar