Bisikletle Çin'e giden İngiliz çift, Kastamonu'da iftar yemeğine katıldı

KASTAMONU (AA) - Bisikletle Çin'e gitmek üzere yola çıkan İngiliz çift, Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde iftar yemeğine katıldı. İngiltere'den bisikletle Çin'e...

Google Haberlere Abone ol
Bisikletle Çin'e giden İngiliz çift, Kastamonu'da iftar yemeğine katıldı

KASTAMONU (AA) - Bisikletle Çin'e gitmek üzere yola çıkan İngiliz çift, Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde iftar yemeğine katıldı.

İngiltere'den bisikletle Çin'e gitmek üzere yola çıkan Nico ve Saunders Rachael çifti, Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde halk için verilen iftar yemeğine katıldı.

Nico Rachael, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşi Saunders ile İngiltere'den bisikletle yola çıktıklarını ve 8 ayda Çin'e gitmek istediklerini söyledi.

Şimdiye kadar yaklaşık 4 bin 500 kilometre yol katettiklerini anlatan Rachael, 2 Nisan 2016 tarihinde eşi ile evlendiklerini ve 11 Nisan’da yola çıktıklarını, bisikletle Çin'e kadar giderek, değişik bir balayı kutlamak istediklerini anlattı.

- "Türk insanının misafirperverliğini çok beğendik"

Türk insanının misafirperverliğini çok beğendiklerini belirten Nico Rachael, " Hanönü ilçesine ulaştığımızda akşam ezanı okunuyordu, Bir vatandaş iftar yemeğine davet etti. Biz de eşim ile birlikte katıldık. Hoca yemekten sonra dua okudu biz de eşlik ettik" diye konuştu.

Tarihi handa verilen iftar yemeğinden sonra bazı vatandaşlar, İngiliz çiftle hatıra fotoğraf çektirdi.

Yorumlar