Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık:

- "İlmi temel alan bir medeniyetin mensuplarıyız. İlmin yayılması da en önemli önceliklerimizden biridir"

Google Haberlere Abone ol
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık:

KOCAELİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ilmi temel alan bir medeniyetin mensupları olarak ilmin yayılmasının en önemli öncelikleri arasında yer aldığını belirtti.

Bakan Işık, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesince düzenlenen Hayır Çarşısı Kermesi açılışında yaptığı konuşmada, cemiyetin hayır işleri, ilmin yayılması, yeni neslin ilimle donanması açısından çok önemli bir vazife üstlendiğini dile getirdi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Işık, "İlmi temel alan bir medeniyetin mensuplarıyız. İlmin yayılması da en önemli önceliklerimizden biridir" dedi.

Hasılatı ilim yayma faaliyetlerine gidecek kermese verdikleri emekten dolayı kadınlara teşekkürlerini sunan Işık, "Yapacakları alışverişle de bu hayırlı hizmete katkı sağlayacaklara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Daha sonra Işık ile Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş kermesin açılış kurdelesini kesti.

Kermesteki stantları gezen Işık, alışveriş yapıp, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere ürün satıp aldı, bağışta bulundu.

Işık, daha sonra çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Yorumlar