Beyrut'ta Lübnan-Türk Gençlik Forumu iftarı

- "Yetim Gülerse Dünya Güler" sloganıyla düzenlenen program kapsamında 170 yetime iftar verildi

Google Haberlere Abone ol
Beyrut'ta Lübnan-Türk Gençlik Forumu iftarı

BEYRUT (AA) - Lübnan-Türk Gençlik Forumu, başkent Beyrut'ta "Yetim Gülerse Dünya Güler" sloganıyla düzenlediği program kapsamında Lübnanlı, Suriyeli ve Filistinli 170 yetime iftar verdi.

Dr. Muhammed Halid Sosyal Kurumlarında verilen iftara, Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Çağatay Erciyes, Beyrut Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Cengiz Eroğlu, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Beyrut Koordinatörü İbrahim Erbir ve çok sayıda davetli katıldı.

Büyükelçi Erciyes, iftardan sonra yaptığı konuşmada, ramazan başladığından beri birçok iftara ve sahura katıldığını, ancak bugünkü iftarın çocuklarla birlikte olması nedeniyle katıldığı en anlamlı iftar olduğunu söyledi.

Çocuklara başarılar dileyen Erciyes, iftarı organize eden Lübnan-Türk Gençlik Forumuna ve Dr. Muhammed Halid Sosyal Kurumlarına teşekkür etti.

Dr. Muhammed Halid Sosyal Kurumları Başkanı Vesim Vezzam ise kurumlarının, 60 yıldan beri çocuklara ve yetimlere kucak açtığını ifade ederek, çocukların maddi yardımların yanı sıra sosyal yardıma da ihtiyacı olduğunu ve kurumlarının bunu yapmaya çalıştığını söyledi.

Büyükelçi Erciyes ve beraberindeki heyet, konuşmaların ardından yetim çocuklara oyuncak dağıttı.

Yorumlar