Beşiktaş Sigortayeri'nden taraftara sigorta avantajları

- Beşiktaş taraftarı ihtiyaç duyduğu tüm sigorta ürünlerini Beşiktaş Sigortayeri'nin sunduğu avantajlarla edinebiliyor

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Sigortayeri'nden taraftara sigorta avantajları


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş taraftarı ihtiyaç duyduğu tüm sigorta ürünlerine Beşiktaş Sigortayeri'nin sunduğu avantajlarla sahip olabiliyor.

Sigortayeri açıklamasına göre, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nu şampiyon tamamlayarak 2. kez üst üste bu başarıya ulaşan ve 3. yıldızın sahibi olan Beşiktaş'ın resmi sigorta satış platformu Beşiktaş Sigortayeri, 2014 yılından bugüne siyah-beyazlı renklere gönül veren taraftarlara tüm sigorta ürünlerini sunmaya devam ediyor.

Beşiktaş taraftarı bir yandan en uygun fiyatlarla tüm sigorta ürünlerine sahip olurken, diğer yandan da kulüplerine destek sağlamayı sürdürüyor.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Berk Hacıgüzeller, Beşiktaş Sigortayeri'nin taraftarlara özel sunduğu hizmetle Beşiktaş'a değerli katkılar sağladığını belirterek, "Beşiktaş Sigortayeri taraftarlarımıza sunduğu avantajlı fırsatlarla kulübümüze de destek sağlıyor. Kendileri ile yaptığımız iş birliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği AŞ Genel Müdürü Cüneyt Tanrıverdi ise Beşiktaş'a destek verdikleri iki senede de şampiyonluk mutluluğunu yaşadıklarını anımsatarak, "Sigortayeri olarak öncelikle tüm Beşiktaş camiasını 15. şampiyonluktan dolayı kutluyoruz. Şampiyonluğa uzanan yolda Beşiktaş ile birlikte yürüyen markalardan biri olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Siyah-beyazlı renklere gönül vermiş taraftarlar onlara sunduğumuz tüm sigorta hizmetleriyle kendilerini güvence altına alıyor, hem de kulüplerine destek sağlıyor. İnanıyorum ki Beşiktaş önümüzdeki sezon ligin yanı sıra Avrupa'da da zirvede yer alacak." değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar