Beşiktaş Kulübünden açıklama:

- "(FETÖ'nün darbe girişimi) Beşiktaş Kulübünün, tüm bu süreçte ilk andan itibaren emniyet güçlerimizle hareket ettiğini kamuoyunun bilmesini önemle rica ederiz"

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Kulübünden açıklama:


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü, darbecilerin Vodafone Arena'ya helikopterle inmesi sonrasındaki süreçte, emniyet yetkilileriyle beraber hareket edildiğini açıkladı.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, stada helikopterle inilmesi ve ardından yaşananlar konusunda bilgi verildi.

Helikopterin indiği anda emniyet güçlerine bilgi verildiği belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişimi sırasında 24 saat güvenlik kaydı nedeniyle geceleri de ışıklandırılan Vodafone Arenamıza helikopterle darbeciler inmiştir. Stadımıza inen darbeciler daha sonra oyuncu çıkış kapılarını kırarak dışarı çıkmışlardır. Emniyet güçleri helikopterin indiği an itibarıyla bilgilendirilmiş, güvenlik kayıtlarımızdaki bütün video ve fotoğraflar kendileriyle paylaşılmıştır. Stadımızda oluşan hasarın tespiti yapılmış olup hukuki süreçle onarıma da başlanmıştır. Beşiktaş Kulübünün, tüm bu süreçte ilk andan itibaren emniyet güçlerimizle hareket ettiğini kamuoyunun bilmesini önemle rica ederiz."

Yorumlar