Bernanke'nin kriz kitabı Türkçe olarak rafa çıktı

İSTANBUL (AA) - ABD Merkez Bankası'nın (Fed) 14. Başkanı Ben Bernanke'nin, hayatını ve 2008 yılındaki mortgage krizini anlattığı "The Courage to Act" kitabı...

Google Haberlere Abone ol
Bernanke'nin kriz kitabı Türkçe olarak rafa çıktı

İSTANBUL (AA) - ABD Merkez Bankası'nın (Fed) 14. Başkanı Ben Bernanke'nin, hayatını ve 2008 yılındaki mortgage krizini anlattığı "The Courage to Act" kitabı, Destek Yatırım Menkul Değerler sponsorluğunda Türkçe olarak çıktı. Kitap, Türkiye'de "Karar Alma Cesareti" adıyla raflardaki yerini aldı.

Destek Yatırım Menkul Değerler, açıklamasına göre, şirket, finansal okuryazarlık kapsamındaki sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi. Bir önceki Fed Başkanı Bernanke'nin "The Courage to Act" kitabı, Destek Yatırım sponsorluğunda Türkçe olarak okuyucuyla buluştu. "The Courage to Act" kitabı, Türk okuyucusuna "Karar Alma Cesareti" adıyla sunuluyor.

Bernanke'nin çocukluğundan başlayarak, eğitim ve aile hayatını, evliliğini, Fed'in başına nasıl geçtiğini, konut krizinin nasıl patladığını ve krizle nasıl mücadele ettiğini ayrıntılarıyla anlattığı Karar Alma Cesareti'nde, dönemin finans sistemine ve ABD halkının krizle hayatının nasıl değiştiğine dair önemli detaylara yer veriliyor. Kitapta, Bernanke'nin hayatından kesitleri yansıtan fotoğraflar da yer alıyor.

Yorumlar