Belediye çalışanlarından şehit yakınlarına destek

- Safranbolu Belediyesi çalışanları, Başbakanlıkça başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na yardımda bulundu

Google Haberlere Abone ol
Belediye çalışanlarından şehit yakınlarına destek

KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediyesi çalışanları, Başbakanlıkça başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası" hesabına topladıkları parayı yatırarak destekte bulundu.

Ziraat Bankası Safranbolu şubesine gelen Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve belediye personeli, topladıkları parayı yardım için Başbakanlıkça başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası" için açılan hesaba yatırdı.

Çıkışta gazetecilere açıklamada bulunan Aksoy, belediye personeline duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Kısa süre içerisinde planlanan kampanyaya bütün çalışanların özverili şekilde katıldığını, bundan sonrada kampanyanın devam edeceğini ifade eden Aksoy, şöyle devam etti:

"Safranbolu Belediyesi olarak vatandaşlarımızla beraber de bu kampanyayı daha da geliştirerek sürdürmek istiyoruz. Türkiye 15 Temmuz gecesi devletine, milletine, geleceğine, beraberliğine, iradesine, demokrasisine sahip çıktı. Şimdi o sahip çıkma esnasında silahla, tankların altında kalarak, hain dipçiklerin altında can veren demokrasi şehitlerine, arkada kalan yakınlarına sahip çıkma zamanı."

Darbe girişiminde ülkeye sahip çıkıldığını, şimdi de şehitlerin yakınlarına sahip çıkma zamanı olduğunu vurgulayan Aksoy, şunları söyledi:

"DAEŞ, PKK ve FETÖ bağımsız birer terör örgütü değildir. Bunların tamamı Türkiye'nin düşmanları tarafından Türkiye'nin geleceğinin parlak olmasını istemeyen hain eller tarafından yönetilen birer maşalardır. Artık halkımız bunları iyice gördü, bildi ve her şey ortaya çıktı."

Yorumlar