Belarus güzelinden Türkiye'ye övgüler

- Miss World Belarus 2016 yarışmasında ikincilik tacını alan Savchuk: - "Ülkeme döndüğümde sadece tavsiye değil, herkesi Türkiye’ye, Kuşadası'na davet edeceğim çünkü burada inanılmaz dakikalar geçiriyorum. Türkiye'nin gönüllü turizm elçisi olacağım"

Google Haberlere Abone ol
Belarus güzelinden Türkiye'ye övgüler

AYDIN (AA) - Miss World Belarus 2016 yarışmasında ikinci olarak Kuşadası'nda tatil yapma hakkı kazanan Ekaterina Savchuk, "Ülkeme döndüğümde sadece tavsiye değil, herkesi Türkiye’ye, Kuşadası’na davet edeceğim çünkü burada inanılmaz dakikalar geçiriyorum. Türkiye’nin gönüllü Turizm elçisi olacağım" dedi.

Miss World Belarus güzellik yarışmasının sponsoru aracılığıyla Kuşadası'nda tatil yapma imkanı bulunan Savchuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışmada birincilik beklediğini fakat ikinci olduğunu, Kuşadası'nda tatil kazandığını söyledi.

Daha önce Türkiye'ye bir kez geldiğini ve İstanbul'u gezdiğini anlatan Savchuk, Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin son günlerde atılan adımlarla normale döndüğünü, bu durumun ülkesinde sevinçle karşılandığını ifade etti.

Savchuk, şöyle devam etti:

"Son dönemde Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerginlikten dolayı çok üzüldük. Türkiye ile Rusya arasındaki sorunun bitmesini bekledik çünkü biz Türkiye’yi çok seviyoruz. Ben Beyaz Rusya’dan geldim ama buna rağmen iki ülke arasında yaşanan gerginlik bizi de çok etkiledi. Sadece ben değil, tüm arkadaşlarım ve ailem iki ülke arasındaki gelişmeleri merak ediyordu. Sorunların giderilmesine çok memnun olduk. Türkiye gibi mükemmel bir ortamı sevmemek imkansız. Üstelik çok yakınız, uçakla 2,5 saat yolculuk sürüyor."

Kuşadası'na ilk kez geldiğini ve güzelliklerine hayran kaldığını dile getiren Savchuk, "Burada olmaktan çok mutluyum. Ülkeme döndüğümde sadece tavsiye değil, herkesi Türkiye’ye, Kuşadası’na davet edeceğim çünkü burada inanılmaz dakikalar geçiriyorum. Türkiye’nin gönüllü Turizm elçisi olacağım" dedi.

Yorumlar