BBP Genel Başkanı Destici'den bayram mesajı:

- "PKK ile topyekün tüm unsurlarına karşı mücadele etmemiz gerekiyor"

Google Haberlere Abone ol
BBP Genel Başkanı Destici'den bayram mesajı:

ANKARA (AA) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, terör örgütü PKK ve onun tüm unsurlarına karşı topyekün mücadele edilmesi gerektiğini belirtti.

Destici, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramlarda acı trafik kazalarının yaşanmaması için yola çıkacak vatandaşlara dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Terör örgütü PKK'ya karşı düzenlenen operasyonları desteklediklerini bildiren Destici, bu operasyonlar neticesinde PKK'nın tümüyle kökünün kazınacağına inandıklarını ifade etti.

Destici, "PKK ile topyekün tüm unsurlarına karşı mücadele etmemiz gerekiyor. Dağdaki teröristiyle de amiriyle de öğretmeniyle de iş adamıyla da esnafıyla da sözde sivil toplum örgütü temsilcileriyle de lojistik sağlayan belediyelerle, dış destekçileriyle ve finans kaynaklarıyla da mücadele etmemiz gerekiyor. Bu mücadeleyi yaparken özellikle bölgedeki Kürt kardeşlerimizin de yanlarında olduğumuzu, onlarla kardeş olduğumuzu vurgusunu ısrarla yapmalıyız." ifadelerini kullandı.

Destici, Türkiye'nin hudut güvenliğini tehdit eden DAEŞ'in ve PKK'nın uzantısı olan PYD'nin, YPG'nin de bölgeden temizlenmesi gerektiğini kaydetti.

Türk ve İslam coğrafyasında yaşayan tüm Müslümanların Kurban Bayramı'nı tebrik eden Destici, bayramın birliğe, beraberliğe, kardeşliğe, huzura ve İslam coğrafyalarında barışa vesile olmasını diledi.


Yorumlar