BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal:

- "Terör örgütü PKK'ya destek veren medyasına, belediyelerine, iş adamlarına mutlaka operasyon yapılmalı"

Google Haberlere Abone ol
BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal:

ŞIRNAK (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, "Terör örgütü PKK'ya destek veren medyasına, belediyelerine, iş adamlarına mutlaka operasyon yapılmalı." dedi.

Cizre'de esnaf ziyaretinde bulunan Kartal, burada yaptığı konuşmada, terörün ve terör olaylarının son bulması için vatandaşlardan destek istedi.

Parti olarak Cizre'deki asker, polis ve vatandaşla iftar açmak için geldiklerini dile getiren Kartal, Türkiye'nin terör örgütü PKK ile 30 yılı aşkın süredir mücadele ettiğini söyledi.

Kartal, terörle mücadelenin etkin olarak sürdürülmesi gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Umarım bu son çırpınışları olur ve ülkemizden sökülüp atılır. Askerimizin ve polisimizin burada verdiği şanlı ve kahramanca mücadele yeterli değil. Bunlara lojistik destek veren yerleri kesilmeli. Bunlar kesilmedikten sonra sadece askerimizin şanlı ve kahramanca verdiği mücadele yetersiz kalır. PKK'ya destek veren medyasına, belediyelerine, iş adamlarına mutlaka operasyon yapılmalı."

Terör olaylarından zarar gören devletine bağlı vatandaşların zararının tanzim edilmesi gerektiğini aktaran Kartal, "Hiç kimsenin gücü Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni bölmeye yetmez, Türkü Kürtten ayırmaya yetmez. Kürt bizim öz kardeşimiz, PKK bizim düşmanımızdır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar