“Batman v Superman", THY uçaklarında da izlenebiliyor

-"Batman v Superman: Adaletin Şafağı" filmi, diğer küresel havayolu şirketlerinden bir ay önce ilk kez THY uçuşlarında gösterilmeye başlandı

Google Haberlere Abone ol
“Batman v Superman", THY uçaklarında da izlenebiliyor
İSTANBUL (AA) - "Batman v Superman: Adaletin Şafağı" filmi, diğer küresel havayolu şirketlerinden bir ay önce ilk kez Türk Hava Yolları (THY) uçuşlarında gösterime girdi.
THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, THY'nin sponsor olduğu, 25 Mart’ta vizyona giren film, tüm dünyada gişe rekorları kırdı. Filmin en çarpıcı sahnelerinden birinde THY'nin "Boeing 777 model uçağı" arka plan olarak kullanıldı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen THY'nin Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, filmin uçak içi prömiyerine ilişkin "Yolcularımıza 'Batman v Superman: Adaletin Şafağı’ filmini uçak içi ekranlarında izletme imkanını sunan ilk havayolu olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu özel gösterim ile markamızın yolcularımıza sunmuş olduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha eklemiş olduk." değerlendirmesinde bulundu.
Yapımın sponsorluk faaliyetleri kapsamında THY, bir Boeing 777 tip uçağını, bir yüzü Batman, diğer yüzü de Superman olacak şekilde giydirmiş, uçak içinde film temalı kitlerin yanı sıra menü kartları, Miles & Smiles kartları, Time Out dergisinin THY'nin en yeni uçuş noktaları olarak duyurduğu Gotham City ve Metropolis'i tanıtan seyahat rehberini, tüm yolcularıyla film hayranlarının da beğenisine sunmuştu.
Geçen Nisan'da, filmin ana karakterlerinden Batman’in ikonik aracı "Batmobil", THY'nin alt markası Turkish Cargo ile İstanbul’a getirildi. Araç, şehrin yeni bağlantı geçidi olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden ilk kıtalar arası yolculuğunu gerçekleştirdi. THY, yapımın dünyanın dört bir yanındaki hayranları için #flygotham ve #flymetropolis etiketleriyle sosyal medyada da son derece ilgi gören bir kampanyaya imza attı. Filmde Batman karakterini perdeye aktaran Ben Affleck ve Lex Luthor rolündeki Jesse Eisenberg’in rol aldığı reklam filmleri THY'nin yeni destinasyonları Gotham City ve Metropolis mesajı ile küresel gündemin üst sıralarında yer edindi.

Yorumlar