Başlarından vurulmuş halde bulunan 2 lise öğrencisi

- Ordu'da başlarından vurulmuş halde bulunan 2 lise öğrencisi, cenaze törenlerinin ardından toprağa verildi

Google Haberlere Abone ol
Başlarından vurulmuş halde bulunan 2 lise öğrencisi

ORDU (AA) - Ordu'da, başlarından vurulmuş halde bulunan iki Açıköğretim Lisesi öğrencisi, ayrı ayrı yerlerde düzenlenen cenaze törenlerinin ardından toprağa verildi.

Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki binaların arasında bulunan kameriyede dün başlarından vurulmuş halde bulunan Nazlı Hakan (16) ve Serkan Göçer'in (17) cenazeleri Trabzon Adli Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından Karşıyaka Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi.

Daha sonra mahalledeki evlerinin önünde ayrı ayrı cenaze töreni düzenlenen Nazlı Hakan ve Serkan Göçer, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Eskipazar Mahallesi'ndeki şehir mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan cenaze törenlerinde polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, gazetecilerin cenazeleri takip etmesine izin verilmedi.

- Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Diğer yandan Ordu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.

Polisin olayda kullanılan el yapımı iki tabancının kime ait olduğunu belirlemek için tabancaları ve iki boş kovanı kriminal laboratuvarına gönderdiği belirtildi.

Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde dün, binaların arasında bulunan kameriyede iki kişinin cesediyle karşılaşan mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine haber vermişti.

Bir süre sonra olay yerine gelen ekipler, arkadaş oldukları öğrenilen Nazlı Hakan ve Serkan Göçer'i tabancayla başlarından vurulmuş halde bulmuştu.

Yorumlar