Başkent'te otoparkta silahlı saldırının failleri tutuklandı

- Ankara'da 14 Şubat'ta bir otoparkta silahla ateş edilmesi sonucu 3 kişiyi yaralayan iki zanlı tutuklandı

Google Haberlere Abone ol
Başkent'te otoparkta silahlı saldırının failleri tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara'da 14 Şubat'ta bir otoparkta silahla ateş edilmesi sonucu 3 kişiyi yaralayan iki zanlı, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Çankaya'da 15 Şubat'ta sabaha karşı Hoşdere Caddesi Atakule Kavşağı'nda bir otopark işletmesine otomobille gelen kişiler, içeride bulunanlara ateş ederek kaçtı. Olayda 3 kişi yaralandı. Ensesine kurşun isabet eden H.C.K'nin hayati tehlikesi sürüyor.

Saldırının ardından olay yerinde inceleme yapan Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarının görüntüleri ve Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kayıtlarını inceleyerek siyah renkli bir otomobille kaçtığı belirlenen saldırganların yakalanması için harekete geçti.

Yürütülen çalışmalar sonrası olayın faili olduğu öğrenilen B.Y. ve olay sırasında B.Y. ile olduğu öğrenilen D.K. dün düzenlenen operasyonla yakalandı.

Olayda ağır yaralanan H.C.K'nin yeğeni ile B.Y. arasında ilişki bulunduğu, daha önce aralarında bu yüzden husumet yaşandığı için B.Y'nin pompalı tüfekle otoparka ateş açtığı ve yanındaki D.K. ile olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Şüpheliler Emniyet'teki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Yorumlar