Başkentte oto galericilerden eylem

ANKARA (AA) - Ankara Oto Galericileri Derneği (ANODER) üyesi bir grup, yer gösterilmeden iş yerlerinin kapatıldığı iddiasıyla eylem yaptı. Keçiören ilçesinde...

Google Haberlere Abone ol
Başkentte oto galericilerden eylem

ANKARA (AA) - Ankara Oto Galericileri Derneği (ANODER) üyesi bir grup, yer gösterilmeden iş yerlerinin kapatıldığı iddiasıyla eylem yaptı.

Keçiören ilçesinde Fatih Caddesi üzerinde toplanan grup, "Galerici esnafını zor günlerinden kurtaracak umut ışığı Başbakanımız", "Karmaşa değil, düzen için süre" ve "Ranta değil, halka hizmet istiyoruz" yazılı dövizler taşıdı.

ANODER Başkanı İlkay Kalkan ile görüşen AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, dernek üyelerinin taleplerinin Başbakan Binali Yıldırım'a iletilmesinde yardımcı olacakları sözü verdi.

Bir süre sonra dağılmaya başlayan gruptakilerden çevredeki zabıta araçlarına zarar verenlere çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

ANODER Başkanı Kalkan, Başbakan Yıldırım'ın semtteki Osmanlı Halk Pazarı'nın açılışına katıldığını anımsatarak, "Biz bugün buraya Başbakanımızı protesto etmeye değil, kutlamaya geldik. Biz ne polisimiz ne de zabıtamız ile karşı karşıya gelmek istiyoruz. İl başkanımız, belediye başkanımız ile görüştük. 'Size yardımcı olacağız' dediler ve getirdiğimiz dosyayı 'Başbakanımıza ileteceğiz' dediler. Biz de teşekkür ettik." diye konuştu.

Yorumlar