Başkentte iş hanından hırsızlık

- MHP MYK üyesi Kazmaz ve yedek üye Çiftçi'nin çalışma ofisleri ile medya kuruluşlarının bulunduğu iş hanından bir dizüstü bilgisayar ve çanta çalındı

Google Haberlere Abone ol
Başkentte iş hanından hırsızlık

ANKARA (AA) - Başkentte, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Osman Cem Kazmaz ve yedek üye İbrahim Çiftçi'nin çalışma ofisleri ile Ortadoğu gazetesi ve Çay TV'nin Ankara bürolarının bulunduğu iş hanından bir dizüstü bilgisayar ve çanta çalındı.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Bulvarı üzerindeki iş hanına gece saatlerinde gelen kişiler, MHP'li Kazmaz ile Çiftçi'nin çalışma ofisleri ile Ortadoğu gazetesi ve Çay TV'nin bürolarının kapılarını levyeyle açtı.

Çay TV'nin bürosundan bir dizüstü bilgisayar ve evrak bulunan çanta çalan kişiler, Kazmaz ve Çiftçi'nin çalışma ofislerine de girdi.

İbrahim Çiftçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün saat 19.40'ta partisinin iftar programına katılmak üzere bürodan ayrıldığını ve gece yarısından sonra büroya hırsız girdiği bilgisinin kendisine iletildiğini söyledi.

Çiftçi, güvenlik kameralarına yansıyan ve iki kişi oldukları görülen zanlıların, bir saat oyalandıkları bürodan değerli hiçbir şey çalmadıklarını, evrakı karıştırarak ayrıldıklarını kaydetti.

Polislerin iki hırsızlık zanlısını arama çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Yorumlar