Başbakan Yıldırım'dan ilk tweet

- Yıldırım, "T.C Başbakanlık@TC_Basbakan" Twitter hesabından ilk paylaşımını yaptı - Başbakan Yıldırım: - "Sayın Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan ve dava arkadaşlarımızla yürüdüğümüz kutlu yolda tüm zorlukları dualarınız ve desteklerinizle aşacağız"

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Yıldırım'dan ilk tweet

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, yeni kurumsal Twitter hesabından ilk paylaştığı tweetinde, "Sayın Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan ve dava arkadaşlarımızla yürüdüğümüz kutlu yolda tüm zorlukları dualarınız ve desteklerinizle aşacağız." değerledirmesinde bulundu.

Yıldırım, kendisi için açılan "T.C Başbakanlık@TC_Basbakan" Twitter hesabından ilk paylaşımını yaptı.

Başbakan Yıldırım, ilk paylaşımında, "Sayın Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan ve dava arkadaşlarımızla yürüdüğümüz kutlu yolda tüm zorlukları dualarınız ve desteklerinizle aşacağız." ifadesini kullandı.

Yıldırım'ın bu paylaşımı, ilk 10 dakikada 296 kişi tarafından retweetlendi.

Başbakan Yıldırım'ın ikinci tweeti ise "Tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını tebrik ediyor, birlik ve kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini Cenabıhak'tan niyaz ediyorum." oldu.

- "Bu hesapların dışındakilere itibar edilmemeli"

Başbakanlık kaynaklarından yapılan açıklamada, Başbakanlığın kurumsal olarak sosyal medyanın birçok mecrasında yer alacağı, bu doğrultuda Twitter, Facebook, Youtube ve Instagram'da resmi hesapların açıldığı belirtildi.

Yıldırım'ın sosyal medya platformlarında şahsi resmi hesabının bulunmadığı, adına açılan ve kendisininmiş gibi gösterilmeye çalışılan hesaplardan yapılan paylaşımların dikkate alınmaması gerektiği bildirildi.

Başbakanlığa ait açılan sosyal medya hesaplarının, "Twitter hesabı: @TC_Basbakan", "Facebook hesabı: @tcbasbakan", "Instagram hesabı: @tc_basbakan", "Youtube hesabı: TC Basbakanlık" olduğu kaydedildi.



Yorumlar