Başbakan Yıldırım Azerbaycan'a geldi

BAKÜ (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, resmi temaslarda bulunmak üzere, özel uçak "ANA" ile TSİ 10.50'de Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye geldi. Yıldırım'ı...

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Yıldırım Azerbaycan'a geldi

BAKÜ (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, resmi temaslarda bulunmak üzere, özel uçak "ANA" ile TSİ 10.50'de Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye geldi.

Yıldırım'ı, Haydar Aliyev Havalimanında, Başbakan Yardımcısı Abid Şerifov, Dışişleri Bakan Yardımcısı Nadir Hüseyinov, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi İsmail Alper Coşkun, Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Faig Bağırov ve diğer yetkililer karşıladı.

Başbakan Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu da Azerbaycan'a geldi.

Yıldırım, iki gün sürecek ziyaret kapsamında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Başbakan Artur Rasizade ve Meclis Başkanı Oktay Asadov ile bir araya gelecek.

Yıldırım, eski Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in mezarının bulunduğu Fahri Hıyaban'ı, Şehitler Hıyabanı'nı ve Türk Şehitliği'ni de ziyaret edecek.

Yorumlar