Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Trabzon'da

- Kurtulmuş ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, İÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun Cansız'ın trafik kazasında ölen oğlu Furkan Cansız'ın cenaze törenine katıldı

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Trabzon'da

TRABZON (AA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Üniversitesi (İÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun Cansız'ın trafik kazasında ölen oğlu Furkan Cansız'ın (29) cenaze törenine katıldı.

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Furkan Cansız için Trabzon'un Maçka ilçesindeki Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Cansız'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlü ile vatandaşlar katıldı.

Pendik Belediyesi'nde mühendis olarak görev yaptığı öğrenilen Cansız'ın cenazesi, kılınan namazın ardından ilçeye bağlı Zaferli Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Kurtulmuş ve Soylu, Prof. Dr. Harun Cansız'a taziyelerini iletti.

Yorumlar