Bakanlar Albayrak ve Çelik, Adana'da

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Çelik: - "AK Parti hükümetlerinin vizyonu, Sayın Bakanımızın son zamanlarda ortaya koyduğu enerji politikaları bizi çok daha ileri noktalara taşıyor"

Google Haberlere Abone ol
Bakanlar Albayrak ve Çelik, Adana'da

ADANA (AA) - AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, AK Parti hükümetlerinin vizyonu ile Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Berat Albayrak'ın son zamanlarda ortaya koyduğu enerji politikalarının ülkeyi çok daha ileri noktalara taşıdığını söyledi.

Bakanlar Çelik ve Albayrak, Adana Valiliğ'ni ziyaret ederek Vali Mahmut Demirtaş ile görüştü.

Çelik, burada yaptığı açıklamada, Adana'nın birçok vasfının yanı sıra enerji merkezi vasfını da güçlendirerek devam ettiğini belirtti.

Bakan Albayrak'ın daha önce verdiği mesajın da aynı şekilde olduğunu anlatan Çelik, şunları kaydetti:

"Bütün bu faaliyetleri büyük bir enerji politikasının parçası olarak görmek lazım. İnşallah AK Parti hükümetlerinin vizyonu, Sayın Bakanımızın son zamanlarda ortaya koyduğu enerji politikaları bizi çok daha ileri noktalara taşıyor. Bugün kendisi öğleden sonra Gaziantep'e geçeceği için kısa bir şekilde misafirimiz olacak. Ama inşallah bundan sonra kendisini daha uzun misafir etmeyi de bekliyoruz. Adanamızla ve diğer meselelerimizle ilgili ne kadar ne söylediysek kendileri sağ olsun son derece hızlı ve çözümcü bir şekilde döndüler."

Ziyaret, daha sonra bir süre basına kapalı devam etti.

Yorumlar