Bakan Soylu: Saldırıyı gerçekleştirenler bedelini ödeyecek

- İçişleri Bakanı Soylu: - "Birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu kirli oyunun parçası olanlar ve destekçileri bilsinler ki halkımız teröre boyun eğmeyecek, bu saldırıyı gerçekleştirenler hukuk çerçevesinde bedelini ödeyeceklerdir"

Google Haberlere Abone ol
Bakan Soylu: Saldırıyı gerçekleştirenler bedelini ödeyecek
ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün PKK'lı teröristlerce şehit edilmesiyle ilgili, "Birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu kirli oyunun parçası olanlar ve destekçileri bilsinler ki halkımız teröre boyun eğmeyecek, bu saldırıyı gerçekleştirenler hukuk çerçevesinde bedelini ödeyeceklerdir." ifadelerini kullandı.
Soylu, yayımladığı başsağlığı mesajında, Safitürk'ün, bölücü terör örgütünce gerçekleştirilen alçak saldırıda şehit olmasının kendilerini ve milleti derinden üzdüğünü vurguladı.
Soylu, mesajında şunları kaydetti:
"Hem kaymakam olup hem de belediye başkanlığı görevini fedakarca yürüten, büyük hizmetler veren ve her bir hizmetini vatana, toprağa, millete olan sevgisi ile ortaya koyan Muhammet Fatih Safitürk'e yapılan bu saldırı, milletimizin huzuruna ve ülkemizin bütünlüğüne kastetmektedir. Birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu kirli oyunun parçası olanlar ve destekçileri bilsinler ki halkımız teröre boyun eğmeyecek, bu saldırıyı gerçekleştirenler hukuk çerçevesinde bedelini ödeyeceklerdir. Hiç endişe edilmesin; Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve hükümetimizin kararlılığı, terörün kökünü kazıyana kadar devam edecektir.
Gerek PKK, gerek DEAŞ, gerekse FETÖ ile mücadelede, milletimizin azmi ve desteği, bizim en büyük gücümüz olacaktır. Görevini kahramanca ifa ederken, hiçbir vicdana sığmayan hain bir saldırıda şehit düşen Kaymakamımız Muhammet Fatih Safitürk'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor; saldırıda yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Şehit Kaymakamımızın ailesi başta olmak üzere, tüm milletimiz ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağolsun."

Yorumlar