Bakan Özlü Diyarbakır şehidi'nin ailesini zayaret etti

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Silvan ilçesinde baraj inşaatının güvenliğini sağlayan askerlere PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın ailesine taziyede bulundu

Google Haberlere Abone ol
Bakan Özlü Diyarbakır şehidi'nin ailesini zayaret etti
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde baraj inşaatının güvenliğini sağlayan askerlere terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın ailesini ziyaret etti.

Bakan Özlü, İlçe Kaymakamı Muhammed Furkan Sancaktutar, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Düzce AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindeki heyetle Uysal'ın ilçeye bağlı Doğanlı köyünde yaşayan babası İslam Uysal'a taziyede bulundu.

Bir süre şehidin annesi Ayşegül ve babası İslam Uysal ile konuşan Özlü, cenaze törenine gelmek istediğini fakat Çanakkale'de önceden planlanmış olan programı için katılamadığını söyledi.

Şehit için okutulan mevliti dinleyen Özlü, daha sonra şehidin mezarı başına giderek dua okudu. Özlü, mezarlık ziyaretinin ardından kentten ayrıldı.
Şehit Uysal'ın üç yıldır Sivas'ta görev yaptığı, 14 Temmuz'da Diyarbakır'daki görevine başladığı öğrenildi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, PKK'lı teröristler tarafından atılan roketatar mermisinin barajın güvenliğini sağlayan askerlerin bulunduğu kulübeye isabet etmesi sonucu Jandarma Astsubay Metin Uysal şehit düşmüş, 1 asker yaralanmıştı.

Yorumlar