Bakan Kılıç'tan bayramı mesajı

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç: "İslami ve insani değerlerin yoğun olarak yaşandığı bayramlar, toplumsal hayatımız açısından çok büyük bir öneme sahiptir. Bu manevi günler, toplum olarak kaynaşmamızın ve yardımlaşmamızın yoğun yaşandığı, birbirimize daha fazla kenetlendiğimiz günlerdir"

Google Haberlere Abone ol
Bakan Kılıç'tan bayramı mesajı


ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "İslami ve insani değerlerin yoğun olarak yaşandığı bayramlar, toplumsal hayatımız açısından çok büyük bir öneme sahiptir. Bu manevi günler, toplum olarak kaynaşmamızın ve yardımlaşmamızın yoğun yaşandığı, birbirimize daha fazla kenetlendiğimiz günlerdir." ifadelerini kullandı.

Bakan Kılıç, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, şunları kaydetti:

"Tüm İslam alemi olarak mübarek bir bayrama daha kavuşmanın huzuruyla yüce Rabbimize hamdediyoruz. İslami ve insani değerlerin yoğun olarak yaşandığı bayramlar, toplumsal hayatımız açısından çok büyük bir öneme sahiptir. Bu manevi günler, toplum olarak kaynaşmamızın ve yardımlaşmamızın yoğun yaşandığı, birbirimize daha fazla kenetlendiğimiz günlerdir. Bununla beraber, özellikle son dönemlerde devletimizin bekasına ve geleceğimize kasteden terör olaylarının acısını derinden yaşadık. Bizi biz yapan temel dinamiklerimizi hedef alan terör olayları hiçbir şekilde amacına ulaşamayacaktır."

"Her ne olursa olsun milletimiz tek vücuttur." vurgusunu yapan Bakan Kılıç, mesajında daha sonra şunları aktardı:

"Kadim medeniyetimizden aldığımız ilhamla, aydınlık bir geleceğe, adalet ve barışın hakim olduğu yarınlara koşmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Bir olmaktan, diri olmaktan, iri olmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Geçmişi kardeşlik mayasıyla yoğrulan Türkiyemizin geleceği de aydınlıktır. Bu vesileyle vatanımız için, bayrağımız için, geleceğimiz için, demokrasi için gözünü kırpmadan canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Bu duygularla mübarek Kurban Bayramımızın, aziz milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

Yorumlar