Bakan Kılıç bayramlaşma programlarına katıldı

SAMSUN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, memleketi Samsun'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programlarına katıldı. Bakan Kılıç, İl...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Kılıç bayramlaşma programlarına katıldı

SAMSUN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, memleketi Samsun'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programlarına katıldı.

Bakan Kılıç, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, yetkililer ve askerlerle bayramlaştı. Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü, ardından Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığını ziyaret eden Kılıç, görevi başındaki askerlerin bayramlarını kutlayıp başarı diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından 15 Temmuz Şehitler Parkı Ömer Halisdemir Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma programına da katılan Kılıç, burada da mülki erkan, bürokratlar, partililer, sivil toplum kuruluşları üyeleri, iş adamları ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma programlarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel de katıldı.


Yorumlar