Bakan Eroğlu'na 7. kez hemşehrilik beratı

- Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Adıyaman, Şanlıurfa, Kütahya, Simav ve Burdur'un ardından Gümüşhane ve Aksaray’dan da aldığı fahri hemşehrilik beratıyla 7. kez "hemşehri" oldu - Bakan Eroğlu: - "Gittiğimiz bütün şehirlerde vatandaşlarımız bizi bağrına basıyor, büyük bir sıcaklıkla karşılıyor. Bu bizler için büyük bir gurur vesilesi. Sağ olsunlar belediyelerimiz de Meclis kararıyla fahri hemşehrilik beratı veriyor. Bu vesileyle ben Gümüşhane ve Aksaray başta olmak üzere, beni hemşehri ilan eden belediyelerimize teşekkür ediyorum"

Google Haberlere Abone ol
Bakan Eroğlu'na 7. kez hemşehrilik beratı

ANKARA (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adıyaman, Şanlıurfa, Kütahya, Simav ve Burdur'un ardından Gümüşhane ve Aksaray’dan da aldığı fahri hemşehrilik beratlarıyla 7. kez "hemşehri" oldu.

Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, toplu temel atma ve açılış merasimleri için Gümüşhane ve Aksaray'ı ziyaret eden Eroğlu, belediye meclislerinin kararlarıyla fahri hemşehri ilan edildi.

Eroğlu, iki ilin belediye başkanlarınca kendisine takdim edilen hemşehrilik beratlarıyla, toplamda 7 hemşehrilik beratına sahip oldu.

Daha önce Adıyaman, Şanlıurfa, Kütahya, Simav ve Burdur belediyeleri tarafından kendisine hemşehrilik beratı verilen Bakan Eroğlu, konuya ilişkin açıklamasında, sene boyunca ülkenin her ilini en az bir defa ziyaret ettiğini belirtti.

Bu ziyaretlerde hem tesislerin temelini atıp açılışını gerçekleştirdiğini hem de şehirlere yeni müjdeler verdiğini ifade eden Bakan Eroğlu, şunları kaydetti:

"Gittiğimiz bütün şehirlerde vatandaşlarımız bizi bağrına basıyor, büyük bir sıcaklıkla karşılıyor. Bu bizler için büyük bir gurur vesilesi. Sağ olsunlar belediyelerimizde meclis kararıyla fahri hemşehrilik beratı veriyor. Bu vesileyle ben Gümüşhane ve Aksaray başta olmak üzere beni hemşehri ilan eden belediyelerimize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar nasıl hizmet götürmek için gayret etmişsek bundan sonra da aynı gayreti sürdüreceğiz. Şehirlerimize baraj, gölet, sulama ve içme suyu tesisi başta olmak üzere yeni projeler kazandırmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız bizi izlemeye devam etsinler."

Yorumlar