Bahçelievler'de trafik kazası: 2 ölü, 2 yaralı

- Basın Ekspres Atatürk Havalimanı Kavşağı'nda bariyerlere ve yön levhası direğine çarpan otomobildeki 5 kişiden 2'si yaşamını yitirdi, 2'si yaralandı

Google Haberlere Abone ol
Bahçelievler'de trafik kazası: 2 ölü, 2 yaralı

İSTANBUL (AA) - Bahçelievler D100 karayolunda bir otomobilin yol kenarındaki bariyerlere ve yön levhası direğine çarpması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 PE 3504 plakalı otomobil, Basın Ekspres Atatürk Havalimanı Kavşağı'nda önce bariyerlere, daha sonra yön levhasının direğine çarptı.

Kazada, araçta bulunan 5 kişiden sürücü ile ön koltukta oturan yolcu hayatını kaybetti, arka koltuktaki 3 kişiden 2'si ise yaralandı.

Cesetler, itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılarak otopsi için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Yine araçta sıkışan 2 yaralı ise itfaiye görevlilerince kurtarıldıktan sonra 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Otomobilde bulunan kişilerin üstlerinde herhangi bir kimlik belgesi bulunmadığı öğrenildi. Bu kişilerin kimliklerinin tespiti için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Bu arada, kaza nedeniyle D100 karayolunda trafik yoğunluğu oluştu. Bölgede ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü sağlandı.

Yorumlar