Bağcılar'da kaçırılan 4 aylık bebek kurtarıldı

- Pendik'te bebeğin tutulduğu eve düzenlenen operasyonda 2'si kadın 3 kişi gözaltına alındı - Şüphelilerin polisin gelmesi üzerine havalandırma boşluğuna attığı bebek hastaneye kaldırıldı

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar'da kaçırılan 4 aylık bebek kurtarıldı

İSTANBUL (AA) - Bağcılar'da arife günü alışveriş yapan ailesinin mağaza önüne bıraktığı bebek arabasından kaçırılan 4 aylık Ahmet Davulcu, kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, bebeğin tutulduğu Pendik Çamçeşme Mahallesi Bülbül Sokak'taki bir eve operasyon düzenledi.

Operasyonda, M.V. (36) ile 2 kadın gözaltına alındı. Şüphelilerin, polisin kapıya gelmesi üzerine, bebeği havalandırma boşluğuna attıkları belirlendi.

Polis ekiplerince buradan alınan bebek, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şüphelilerin bebeği kaçırdıktan sonra kullandıkları araç da bulundu. Üç çocuk babası şüpheli M.V'nin hırsızlık, gasp gibi suçlardan kaydının bulunduğu belirtildi.

Bu arada, bebeğin kaçırılmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın, Beratcan Karakütük cinayetini de araştıran ekibi bu konuda görevlendirdiği bildirildi.

Bağcılar Evren Mahallesi'nde arife günü alışverişe çıkan Lokman-Münevver Davulcu çiftinin bir mağazanın önüne bıraktığı bebek arabasındaki 4 aylık çocukları Ahmet Davulcu kaçırılmıştı.



Yorumlar