Bağcılar'da 14 yaşındaki çocuktan haber alınamıyor

- Arkadaşıyla buluşmak üzere evden çıkan ortaokul son sınıf öğrencisi, dünden bu yana kayıp

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar'da 14 yaşındaki çocuktan haber alınamıyor

İSTANBUL (AA) - Bağcılar'da arkadaşıyla buluşmak için üzerine para ve kimlik almadan yola çıkan ortaokul son sınıf öğrencisi Serhat Taş'ın (14) ailesi, çocuklarından dünden bu yana haber alamadıklarını belirterek polise başvurdu.

Alınan bilgiye göre, Bağcılar Güneşli Evren Mahallesinde dün öğle saatlerinde okulu bittikten sonra evine giden ailenin 4 çocuğundan en büyük erkek çocuğu olan Serhat Taş, okul üniformasını çıkardıktan sonra annesi Peri Taş'a arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden çıktı.

Akşam saatlerinde evine dönmeyen çocuklarını merak eden aile dışarı çıkarak Serhat Taş'ı aramaya başladı.

Aramaları sonuç vermeyince aile ve yakınları, karakola giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Serhat Taş'ın amcası Veysi Taş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çevrede bulunan kamera kayıtlarını incelediklerini ancak yeğeninin evden çıktığı saatlerde evin önünde pazar kurulu olduğu için, kayıtlarından hangi istikamete gittiğini belirleyemediklerini ifade etti.

Serhat'ın, bütün arkadaşlarıyla görüştüklerini belirten amca Taş, kimsenin Serhat'ı görmediğini, sadece okuldan sonra bir sınıf arkadaşıyla Başakşehir'de bulunan bir alışveriş merkezine gitmek üzere buluşacaklarını öğrendiklerini kaydederek, "Buluşacağı çocukla ve ailesiyle görüştük. Arkadaşı, Serhat'ın yanına gelmediğini ve kendisininde bir süre bekledikten sonra evine döndüğünü söyledi." diye konuştu.

Ailenin olayla ilgili kayıp başvurusunun ardından Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Amirliği ekiplerince soruşturma başlatıldı.

Yorumlar