Bağcılar'da kaçırılan 4 aylık bebeğin kurtarılması

- Komşu Kocaman: "Kaçırılan bebeği siyah bir valiz içerisinde eve soktular" - Komşu Elçi: "Biz adamın adını yıllardır Ahmet, karısının adını ise Ayşe olarak biliyorduk. Her gittikleri yerde kendilerini farklı isimlerle tanıtıyorlarmış"

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar'da kaçırılan 4 aylık bebeğin kurtarılması
Bağcılar'da bebek kaçırdığı iddia edilen şüphelinin komşuları, bebeği valizle eve sokan şahıs ve eşinin kendilerini çevreye farklı isimlerle tanıttıklarını söyledi.

Pendik'te yaşayan şüpheli M.V.'nin komşusu Havva Kocaman, Ahmet bebeğin siyah bir valiz içerisinde eve getirildiğini ifade etti.

Kocaman, "Bu ailenin kimseyle selamı sabahı yoktu. Adamın bir işi de yok. Arife günü siyah, kenarlarında kırmızı çizgileri olan bir valizle bebeği buraya getirdiler. İnsanlar valizin hareket ettiğini görünce 'İçinde ne var?' diye sormuşlar ama bardak olduğunu söyleyip bebeği valiz içerisinde eve sokmuşlar. Daha sonra polisler bunları takip etmişler ve dün de operasyon yapıp bebeği bunlardan aldılar." diye konuştu.

Çiftin 10 yıllık komşusu Şakir Ürtekin ise "Bunlar kimseyle iyi geçinemiyordu. 10 yıllık kapı komşum ama doğru düzgün bir iletişimimiz yoktu. Bebeğin kaçırıldığını haberlerde izlediğimde bu adamın arabasını gördüm. Bunlardan şüphelendim ama arabanın plakası gözükmediği için emin olamadım." dedi.

Diğer komşu Hüseyin Elçi ise ailenin iki kızıyla birlikte kendi sahibi olduğu dairede yaşadığını belirterek, "Biz adamın adını yıllardır Ahmet olarak biliyorduk, oysaki adı Mehmet'miş. Karısının adını ise Ayşe olarak biliyorduk, o da Meryem'miş. Her gittikleri yerde kendilerini farklı isimlerle tanıtıyorlarmış. Değişik insanlardı." diye konuştu.

Yorumlar