Azeri Bakan Usubov, Özel Harekat'ı ziyaret etti

- Azerbaycan İçişleri Bakanı Usubov, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
Azeri Bakan Usubov, Özel Harekat'ı ziyaret etti

ANKARA (AA) - Azerbaycan İçişleri Bakanı Ramil Usubov, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti.

Usubov ve Ala'yı, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Özel Harekat Dairesi Başkanı Turan Aksoy ve Havacılık Dairesi Başkanı Uygar Elmastaşı karşıladı.

Konuk Bakan, Özel Harekat Daire Başkanlığı'na gelişinde, tören kıtasını selamladı. Usubov ve Ala, daha sonra anıta karanfil bırakıp şehitler için dua etti.

Bakan Ala, bölgeyi gezdirdiği konuk bakana bilgi verdi. Ala, uçakla bomba atılması sırasında hasar gören binanın yerine yenisinin yapılması için yıkıldığını anlattı.

Konuk Bakan Usubov da şehit olanlara rahmet, yaralılara şifa diledi.

Usubov, bir gazetecinin, Azerbaycan'da FETÖ'ye karşı mücadele sürdürülüp sürdürülmeyeceğini sorması üzerine, burada olmasının en önemli sebeplerinden birinin de Azerbaycan'da FETÖ'nün bağlantılarının ve işlediği cinayetlerin tespit edilmesi olduğunu bildirdi.

Konuk Bakan, bu canilerin hepsinin, hem Azerbaycan'da hem Türkiye'de ifşa olması için bilgi alışverişinin devam etmesinin önemli olduğunu kaydetti.

Yorumlar