Aygaz'a Avrupa İş Ödülleri'nde Onur Kurdelesi

İSTANBUL (AA) - Aygaz, 33 ülkeden birçok firmanın yarıştığı Avrupa İş Ödülleri'nde (European Business Awards) "Onur Kurdelesi"ne layık görüldü. Şirket...

Google Haberlere Abone ol
Aygaz'a Avrupa İş Ödülleri'nde Onur Kurdelesi

İSTANBUL (AA) - Aygaz, 33 ülkeden birçok firmanın yarıştığı Avrupa İş Ödülleri'nde (European Business Awards) "Onur Kurdelesi"ne layık görüldü.

Şirket açıklamasına göre, Aygaz, bu yıl 9'uncusu gerçekleşen Avrupa İş Ödülleri'nde Müşteri Odaklılık dalında Onur Kurdelesi'nin sahibi oldu.

Bu kategoride, adayların müşterilerinin beklentileri doğrultusunda verdiği yaratıcı hizmetler ve bu hizmetlerin kalitesi değerlendiriliyor. Aygaz, 5 aşamada gerçekleştirilen ödül sürecinin ilk aşamalarında Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden "Ulusal Şampiyonlar" arasına da girdi.

2007 yılından bu yana girişimcilik, çevre ve sürdürülebilirlik, müşteri odaklılık gibi 11 ayrı kategoride verilen Avrupa İş Ödülleri, firmaları iş mükemmeliyeti, en iyi uygulama, inovasyon, etik gibi açılardan değerlendiriyor ve alanının en iyilerini sektör, büyüklük ve sınır gözetmeden bir araya getiriyor. Ödüller, bu yıl 132 kişiden oluşan bir jürinin değerlendirmesi ve 173 bin kişinin katıldığı halk oylaması sonucunda belirlendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aygaz Genel Müdürü Gökhan Tezel, şunları kaydetti:

"Avrupa'dan iş ve siyaset liderleri, akademisyenler ve girişimcilerden oluşan 132 kişilik jüri heyetinin değerlendirmesi sonucu Avrupa iş Ödülleri'nde Müşteri Odaklılık kategorisinde Ulusal Şampiyon seçilmemizin ardından Onur Kurdelesi'nin de sahibi olduk. Müşterisine her zaman en kaliteli ürün ve hizmetleri sunmayı prensip edinen Aygaz'ın Türkiye'de farklı ödüllerle müşteri odaklılık alanında göstermiş olduğu başarısını, Avrupa çapında aldığımız bu ödülle de tescillemesi bizler için çok gurur verici. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum."

Yorumlar