Aydın'daki cinayet ve intihar iddiası

- Aydın'ın Buharkent ilçesinde kız arkadaşı Cemile Bayan'ı bıçakladıktan sonra nehre atladığı öne sürülen Mesut Durgut'un cesedi Kuyucak ilçesinde tarlanın sulama borusunda bulundu

Google Haberlere Abone ol
Aydın'daki cinayet ve intihar iddiası

AYDIN (AA) - Aydın'ın Buharkent ilçesinde kız arkadaşı Cemile Bayan'ı bıçakladıktan sonra nehre atladığı iddia edilen Mesut Durgut'un cesedi, Kuyucak ilçesinde tarlanın sulama borusunda bulundu.

Alınan bilgiye göre Kuyucak ilçesi Başaran Mahallesi'nde tarlasını sulamak isteyen bir çiftçi, sulama borusuna katılan cesedi görünce durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, cesedin Buharkent ilçesinde kız arkadaşı Cemile Bayan'ı (40) bıçakladıktan sonra nehre atladığı öne sürülen Mesut Durgut'a ait olduğunu belirledi. Tarlaya gelen Durgut'un yakınları cesedi teşhis etti.

Alnında kurşun izine rastlanan Mesut Durgut'un cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Buharkent ilçesinde 14 Temmuz Perşembe Mesut Durgut'un, kız arkadaşı Cemile Bayan'ı bıçakladıktan sonra nehre atladığı ileri sürülmüştü. Otomobili Büyük Menderes Nehri'nin kenarında bulunan Durgut için AFAD, jandarma ve polis ekipleri nehirde ve karada arama yapmıştı.

Yorumlar