Aydın'da "15 Temmuz Fotoğraf Sergisi"

AYDIN (AA) - AK Parti Aydın İl Başkanlığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi ve sonrasının yansıtıldığı "15 Temmuz Fotoğraf Sergisi"...

Google Haberlere Abone ol
Aydın'da "15 Temmuz Fotoğraf Sergisi"

AYDIN (AA) - AK Parti Aydın İl Başkanlığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi ve sonrasının yansıtıldığı "15 Temmuz Fotoğraf Sergisi" açıldı.

Atatürk Kent Meydanı'nda açılan sergide 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece ve demokrasi nöbetlerinde çekilen fotoğraflar yer aldı. Sergiyi açan AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, daha sonra davetlilere sergiyi gezdirdi, bazı fotoğraflar hakkında bilgi verdi.

Gazetecilere açıklama yapan Özmen, Türkiye'nin farklı illerinde çekilen fotoğrafları sergilediklerini belirterek Türk milletinin 15 Temmuz'da tarih yazdığını söyledi.

Türk demokrasi tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir kalkışmaya tanıklık ettiklerini aktaran Özmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla vatandaşların alanlara indiğini ve darbe girişimini çok başarılı bir şekilde savuşturduğunu hatırlattı.

Özmen, Türkiye'nin darbe girişimi sonrasında terör örgütlerine gereken cevabı verdiğini ifade ederek "40 gün önce diz çöktürülmeye çalışılan bu millet, bugün sınır ötesinde tehdidi devam eden unsurlara karşı operasyon yapabiliyorsa bu milletimizin ordumuza olan, Cumhurbaşkanımıza olan güvencini açık bir şekilde ortaya koymuştur." dedi.

Yorumlar