Atatürk Havalimanı'nda gurbetçi yoğunluğu

- Ramazan Bayramı tatilini Türkiye'de geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönmeye başlaması nedeniyle dış hatlar terminalinde yoğunluk oluştu

Google Haberlere Abone ol
Atatürk Havalimanı'nda gurbetçi yoğunluğu

İSTANBUL (AA) - Ramazan Bayramı tatilini Türkiye'de geçirdikten sonra yaşadıkları ülkelere dönmeye başlayan gurbetçiler, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde yoğunluğa neden oldu.

Yaşadıkları ülkelere dönüş için tatilin son gününü tercih eden gurbetçiler, dış hatlar terminali pasaport noktasında uzun kuyruklar oluşturdu.

Çek Cumhuriyeti'ne giden Taylan Uras, gazetecilere yaptığı açıklamada, Prag'da yaşadığını ve Kurban Bayramı tatilinde ailesini görmek için Türkiye'ye geldiğini söyledi.

Tatilinin güzel geçtiğini belirten Uras, "Ailemi özlemiştim. Gidip ellerini öptük. İnsan özlüyor işte vatanını. Burada şu anda yoğunluk nedeniyle kuyruk olmuş bekliyoruz." dedi.

Uzun bayram tatilini değerlendirmek için KKTC'den Türkiye'ye geldiğini söyleyen yönetmen Mehmet İnan ise "Havalimanının girişinde ve pasaport noktasında yoğunluk var. Burada sanırım biraz bekleyeceğiz. Gelişte de böyleydi. Güzel bir tatildi, şimdi dönme zamanı." ifadelerini kullandı.

Yorumlar