Ataşehir'de trafik kazası

İSTANBUL (AA) - Ataşehir'de gerçekleşen trafik kazasında sağ ön tekeri yerinden çıkan toprak yüklü bir hafriyat kamyonu, yolda park halindeki 5 araca çarparak...

Google Haberlere Abone ol
Ataşehir'de trafik kazası

İSTANBUL (AA) - Ataşehir'de gerçekleşen trafik kazasında sağ ön tekeri yerinden çıkan toprak yüklü bir hafriyat kamyonu, yolda park halindeki 5 araca çarparak zarar verdi.

Alınan bilgiye göre 34 VT 7327 plakalı sağ ön tekeri yerinden çıkan toprak yüklü hafriyat kamyonu, İçerenköy 1. Aydınlık Sokak'ta park halindeki 34 Z 3181, 41 VD 790, 34 ZM 5049, 34 JC 9138 ve 34 DN 8866 plakalı 5 araca çarptı.

Çarpmanın ardından araçlarda maddi hasar oluşurken kimliği henüz belirlenemeyen kamyon şoförünün, kazadan sonra aks üzerinde yoluna devam ettiği ve 1,5 kilometre ilerideki Başıbüyük Caddesi'nde kamyonu bırakıp kaçtığı ileri sürüldü.

Yapılan ihbar sonunda olay yerine gelen polis ekipleri tarafından tutanak tutuldu.

Kazaya şahit olan bölge esnafından Satılmış Ay (52), yaptığı açıklamada, kamyonun sokağın başından itibaren sırasıyla park halindeki araçlara çarparak ilerlediğini söyledi. Bu sırada yol kenarında yürüyen kişilerin çığlık attığını belirten Ay, "Arabalara vurduktan sonra kamyon ters yöne girerek kaçıp gitti. Kamyonun peşinde koştuk ve arkadaşlar, kamyonu aşağı sokakta yakaladı ama buradaki araçlarda hasar oluştu, sahipleri mağdur oldu." ifadesini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar