Atama ve görevden alma kararları

- Bazı bakanlıklara ilişkin atama ve görevden alma kararlarına Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer verildi

Google Haberlere Abone ol
Atama ve görevden alma kararları

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık bakanlıklarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer verilen kararlara göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşavirleri Nuraydın Arikan ve Feride Yazır, başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.

Aynı bakanlık bünyesinde yine başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alınan il müdürleri ise şöyle:

Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama, Artvin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adem Karameşe, Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Salih Ağdaş.

- Diğer bakanlıklar

Diğer bakanlıklarda, başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alınan yöneticiler de şu şekilde:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı: Yozgat Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin, Aydın Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa Görgülü.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fatih Gündüz.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: Elektrik Üretim AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Öztürk, Türkiye Petrolleri AO Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Selami İncedalcı, Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Asım Kafkas.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı: Aydın İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Salih Köksal, Iğdır İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Eraslan.

Yorumlar