Atalay Filiz, Adli Tıp Kurumu'na getirildi

- Akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için muayene edilen Filiz, Silivri Cezaevi'ne geri götürüldü

Google Haberlere Abone ol
Atalay Filiz, Adli Tıp Kurumu'na getirildi

İSTANBUL (AA) - İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak tutuklu bulunan Atalay Filiz'in, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu'na getirilip, muayene edildiği ve ardından Silivri Cezaevi'ne geri götürüldüğü öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, öğretmen Fatma Kayıkçı, Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşı Elena Radchikova'yı "tasarlayarak öldürdüğü" gerekçesiyle Silivri Cezaevi'nde bulunan Filiz, sabah saatlerinde jandarma eşliğinde Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Filiz, akli dengesinin yerinde olup olmadığın tespiti için yapılan muayenenin ardından Silivri Cezaevi'ne geri götürüldü.


-Olay

Tuzla Yalıboyu Caddesi Postane Mahallesi'nde oturan tarih öğretmeni, 2 çocuk annesi Fatma Kayıkçı'nın cesedi, 28 Mayıs'ta evinin yakınındaki çalılıkların arasında bulunmuştu. Kayıkçı'yı öldürdüğü iddia edilen Atalay Filiz'in, 16 Eylül 2013'te o dönem tümgeneral olan Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve onu ziyarete gelen kız arkadaşı Elena Radchikova'nın öldürülmesi olayına karıştığı da belirlenmişti.

Cinayetlerle ilgili yaklaşık 3 yıldan beri aranan Filiz, İzmir'in Menderes ilçesinde yakalanarak, İstanbul'a gönderilmişti.

Yorumlar