Astroloji Festivali, İstanbul'da başladı

İSTANBUL (AA) - Yerli yabancı birçok astroloğun katılımıyla düzenlenen ve 3 gün sürecek astroloji festivali "Astrofun Fest", İstanbul'da başladı. Maslak'taki...

Google Haberlere Abone ol
Astroloji Festivali, İstanbul'da başladı

İSTANBUL (AA) - Yerli yabancı birçok astroloğun katılımıyla düzenlenen ve 3 gün sürecek astroloji festivali "Astrofun Fest", İstanbul'da başladı.

Maslak'taki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Türkiye ve dünyadan ünlü astrologlar konuşmacı olarak katılıyor. Astrolojiye ilgi duyan ziyaretçilerin ücretsiz gezdiği festivalde, seminerler, günlük ve 3 günlük özel workshoplar ve yüz yüze astroloji seansları yer alıyor.

“Astroloji ile doğru şehirde yaşamak mümkün”, “Çocuklarda kariyer planlaması”, “2017’de burçları bekleyen konular”, “Sevdiğiniz insanı burcuna göre nasıl etkilersiniz?”, “Venüs tılsımı nedir?” gibi konuların tartışılacağı festivalde, Asude Argun, Aleksandar Imsiragic, Binnur Zaimler, Devrim Dölen, Devrim Yılmazer, Dinçer Güner, Filiz Özkol, Hakan Kırkoğlu, Hande Kazanova, Lea Imsiragic, Nadiya Shah, Öner Döşer, Yasemin Boran'ın da aralarında bulunduğu astrolojinin önde gelen isimleri katılımcılarla bir araya geliyor.

Astrofun Fest, 27 Kasım Pazar günü sona erecek.


Yorumlar