ASO'dan Vali Kılıçlar'a ziyaret

- ASO Yönetim Kurulu Başkanı Özdebir ile yönetim kurulu üyeleri, Ankara Valisi Kılıçlar'ı ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
ASO'dan Vali Kılıçlar'a ziyaret

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ı makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Özdebir, Kılıçlar'a, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında demokrasi uğruna şehit olanların üzüntüsünü derinden hissettiklerini, Türkiye'nin ve Türk milletinin böyle bir olayı hak etmediğini söyledi.

Bu olaylardan sonra ASO üyelerinin ve işletmelerinin zarar görmediğini, üretim miktarlarında bir değişiklik olmadığını belirten Nurettin Özdebir, Merkez Bankasının ve diğer bankaların aldıkları tedbirler sayesinde ekonomik sıkıntı yaşanmadığını, devlete duyulan güven sayesinde sanayicilerin moralinin yüksek olduğunu vurguladı.

Mehmet Kılıçlar da teknoloji çağında gelişmiş ekonomiler arasında yer almanın güçlü bir sanayi ile mümkün olacağını dile getirerek, Türkiye'nin refah seviyesinin yükselmesinde ASO'ya da önemli görevler düştüğüne dikkati çekti.

Tüm oda üyelerinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 hedefine ulaşabilmek için işlerine yoğunlaşmasının ülke ekonomisi için önemli olduğunu ifade eden Kılıçlar, bu zor zamanların vatandaşların sağduyulu davranışlarıyla tez zamanda atlatacağını, yurdun her köşesinde Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara çıkan halkın demokrasi destanı yazdığını kaydetti.

Vali Kılıçlar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, ASO Yönetim Kurulu Başkanı Özdebir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Yorumlar