"Asker abilerine" destek için mektup yazdılar

- Türkiye'nin çeşitli illerindeki öğrencilerin Şırnak ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde görevli askerlere gönderdiği mektuplar, hem duygulandırdı hem de moral kaynağı oldu

Google Haberlere Abone ol
"Asker abilerine" destek için mektup yazdılar

ANKARA (AA) - Şırnak ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü üyelerine yönelik operasyonlarda görev yapan askerlere, Türkiye'nin her bölgesindeki öğrencilerin gönderdiği mektuplar, hem duygulandırdı hem de moral kaynağı oldu.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yapılan açıklamada, Şırnak, Mardin ve Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonun kararlılıkla devam ettiği belirtilerek, operasyona katılan güvenlik unsurlarına, vatandaşların gönderdiği ikram malzemelerinin ve okullarda öğrencilerin kaleme aldığı mektupların moral ve destek verdiği ifade edildi.

Özellikle çocukların yazdığı mektupların, askerleri çok duygulandırdığı vurgulandığı açıklamada, "Buna karşılık, kahraman silah arkadaşlarımız da kendilerine mektup yazan kardeşlerimize cevabi nitelikli mektuplar yazarak, onlarla tek yürek olmuşlardır." değerlendirmesinde bulunuldu.

Genelkurmay Başkanlığının paylaştığı fotoğraflarda, askerlerin tek tek okuduğu ve Türk bayraklarıyla süslenmiş mektuplarda, "Sevgili abilerim", "Yüreklerimiz sizinle", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" gibi ifadelerin yer aldığı görüldü. Mektuplarında kaleme aldıkları duygu ve düşüncelerle askerlere moral veren öğrenciler, onlar için şiirler de kaleme aldı.

Yorumlar