Arzu, Anneler Günü'nü annesiz geçirecek

- İzmir'de iki bacağı doğuştan kısa olan ve diz kapağı olmadığı için ellerinin üzerinde yürüyen 12 yaşındaki Arzu'nun zorlukla baktığı annesi Elif Özbek vefat etti

Google Haberlere Abone ol
Arzu, Anneler Günü'nü annesiz geçirecek

İZMİR (AA) - İzmir'de doğuştan iki bacağı kısa olan ve diz kapağı bulunmadığı için ellerinin üzerinde yürüyen 12 yaşındaki Arzu'nun güçlükle baktığı annesi Elif Özbek vefat etti.

İzmir'deki bir gecekonduda eşi Murat Özbek ve engelli kızı ile yaşarken geçirdiği hastalık sonucu bir bacağı kesilen Elif Özbek, tedavi gördüğü Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde sabah saatlerinde kalp krizi geçirerek yaşamını kaybetti.

Anne Özbek'in cenazesi Soğukkuyu Camisi'nde öğle vaktinde kılınan cenaze namazını müteakip Doğançay Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye Elif Özbek'in Aliağa Cezaevi'nde kalan oğlu Can Özbek de özel izinle katıldı.

Akraba ve yakınlarının teselli ettiği Arzu, cenaze namazı sırasında sürekli ağladı.

- Dramını AA duyurmuştu

Doğuştan iki bacağı kısa olan ve diz kapağı bulunmadığı için ellerinin üzerinde yürüyen 12 yaşındaki Arzu, rahatsızlığı nedeniyle bir bacağı kesilen annesi Elif Özbek'e bir süre evde bakmak zorunda kalmıştı.

AA'nın haberleri üzerine ailenin yaşadığı dramı öğrenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla anne Elif Özbek, hastanede tedavi altına alınmıştı.

Cenazeye katılan AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Arzu ve ailesine destek vermeyi sürdüreceklerini belirtti.

Yorumlar