Artvin'de şiddetli yağış

- Arhavi, Hopa ve Borçka ilçelerinde etkili olan yağış hasara yol açtı - Vali İnce: - "Sağanak özellikle Arhavi ilçesinde etkili oldu. İlçe merkezindeki bazı kamu kurum ve kuruluşları, ev ve iş yerlerinin bodrum ve birinci katlarını su bastı"

Google Haberlere Abone ol
Artvin'de şiddetli yağış

ARTVİN (AA) - Artvin'in Arhavi, Hopa ve Borçka ilçelerinde aralıklarla devam eden şiddetli yağış, su baskınlarına neden oldu.

Artvin Valisi Muhterem İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Arhavi, Hopa ve Borçka ilçelerinde sağanağın aralıklarla devam ettiğini söyledi.

Yağışın özellikle Arhavi ilçesinde etkili olduğunu ifade eden İnce, ilçe merkezindeki bazı kamu kurum ve kuruluşları, ev ve iş yerlerinin bodrum ve birinci katlarını su bastığını kaydetti.

İnce, Arhavi'de kaymakamlık bünyesinde Afet Kriz Merkezi oluşturulduğunu belirterek, "Devletimizin tüm imkanlarını bölgeye sevk ettik. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bütün tedbirlerimizi aldık. Karayollarında ulaşım sorunu yok. Yollarımız ulaşıma açık. Sağanak nedeniyle herhangi bir yaralanma ve can kaybımız şu an itibarıyla yok." diye konuştu.

Yorumlar