Aralayacağımız kapı bizi deneyim çağına sokacak

-Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ercan: "Artık belki de bilgi çağının sonuna doğru geliyoruz. Önünde durduğumuz ve aralayacağımız kapı bizi deneyim çağına sokacak"

Google Haberlere Abone ol
Aralayacağımız kapı bizi deneyim çağına sokacak

İSTANBUL (AA) - Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Derya Ercan, "Artık belki de bilgi çağının sonuna doğru geliyoruz. Önünde durduğumuz ve aralayacağımız kapı bizi deneyim çağına sokacak." ifadelerini kullandı.

Kale açıklamasına göre, Kalebodur, Çanakkale Seramik, Kale ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres ile seramik sektöründe faaliyet gösteren Kaleseramik'in Bronz Sponsor olduğu Sürdürülebilir Markalar Konferansı (Sustainable Brands 2016 Istanbul) İstanbul'da gerçekleştirildi.

Konferansın, "Markaların Yeni Gücü: Dijital İnovasyon" oturumunda konuşan Ercan, Kaleseramik çatısı altında gerçekleştirdikleri yenilikçi deneyimleri anlattı. Yaptıkları araştırmalarda, müşterilerin banyolarının nasıl olacağını daha yapılmadan önce görmek istediğini tespit ettiklerini dile getiren Ercan, şunları kaydetti:

"Tüketicinin banyosunu değiştirmek istediğini, ama nasıl bir sonuç elde edeceğine dair belirsizliklerle dolu bir süreçten korktuğunu gördük. Kale olarak, müşterilerimizin bu süreci daha eğlenceli, daha keyifli geçirmeleri ve banyolarının neye dönüşeceğinden emin olmaları amacıyla sektöre öncülük edecek bir dijital dönüşüm gerçekleştirdik. Tüketicilere banyosunu tasarlama olanağı veren Kale 360 uygulamasından sonra, sanal gerçeklik teknolojisi Kale Vizyon'u hayata geçirdik.

Dünyada bir ilk olan Kale 360'ın sunduğu 3 boyutlu çizimlerle, banyolarının gerçek anlamda nasıl olacağı konusunda fikir edinen müşterilerimiz, artık hayalini kurduğu banyoyu Kale Vizyon teknolojisi ile görüntüleyip satın almadan önce deneyimleyebiliyor. Amacımız tüketicinin bütün satın alma aşamalarını entegre ederek, onlara en iyi deneyimi sunmak. Banyo ve seramik yenileme yolculuğu fiziksel deneyimlerin yanı sıra olumsuz duygusal deneyimler de içeriyor. Biz de teknolojik inovasyonla bunların etkisini en aza indirecek uygulamalar geliştiriyoruz."


-"Belki de bilgi çağının sonuna doğru geliyoruz"


Dijital dönüşümü gerçekleştirmenin, deneyimi tasarlamaktan geçtiğine inandıklarını ifade eden Ercan, teknoloji, internet ve dijital kavramlarının çeyrek yüzyıldır günlük hayatın bir parçası haline geldiğine dikkati çekti. Ercan, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bunları kullanarak yapılan inovasyonlar bizi bilgi çağına taşıdı. Artık bilgiye erişim her zamankinden daha kolay. Ancak bu da yeterli değil. Artık belki de bilgi çağının sonuna doğru geliyoruz. Önünde durduğumuz ve aralayacağımız kapı bizi deneyim çağına sokacak. Nereye gidersek gidelim biz bu araçları insan için kullanmaya, geliştirmeye devam edeceğiz. İnovasyonlarımızı yaparken ilhamımız hep insan olacak. Ve insanların hayallerini yaşayabilmeleri için çalışacağız."

Yorumlar