Antalya'da Gürcü hırsızlık zanlıları yakalandı

- Otomobillerden hırsızlık yaptıkları iddia edilen Gürcistan uyruklu 2 zanlı, düzenlenen operasyonla yakalandı - Zanlılardan birinin 2 ay önce bir muhasebe müdürünün aracından 240 bin 50 dolar çalan şüphelilerden olduğu tespit edildi

Google Haberlere Abone ol
Antalya'da Gürcü hırsızlık zanlıları yakalandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da otomobillerden hırsızlık yaptıkları iddia edilen Gürcistan uyruklu 2 zanlı gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, otomobillerden hırsızlık olaylarıyla ilgili başlattığı çalışma kapsamında çok sayıda güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarını inceledi.

Yapılan incelemede 27 Eylül'de Çağlayan Mahallesi Barınaklar Bulvarı'nda park halindeki otomobilden hırsızlık yapan zanlıların, Gürcistan uyruklu D.K. ve O.T. olduğu belirlendi.

Şirinyalı Mahallesi'nde düzenlenen operasyonla yakalanan zanlıların üzerinde değişik isimlere düzenlenmiş sahte kimlikler bulundu. Zanlıların bu sahte kimlik belgeleriyle değişik tarihlerde yurda giriş ve çıkış yaptıkları tespit edildi.

Ayrıca yapılan araştırmada, gözaltına alınan zanlılardan D.K'nin, 28 Temmuz'da Tarım Mahallesi Aspendos Bulvarı'ndaki bir banka şubesinden para çeken muhasebe müdürünü takip ederek, otomobilin arka koltuğundaki, içinde 240 bin 50 dolar bulunan çantayı çalan zanlılardan biri olduğu anlaşıldı. Zanlının, olay sırasında direnen muhasebe müdürünü de bıçakladığı belirtildi.

Zanlıların, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Yorumlar