Anma konvoyundaki motosikletliye otomobil çarptı

- Manisa'da trafik kazasında yitirdikleri arkadaşlarını anmak için konvoy halinde mezarlığa giden motosikletliye otomobil çarptı, kaza anı konvoydaki başka bir motosikletli tarafından kaydedildi - MKSF Başkanı Özgür Candar: - "Bütün motosikletçiler olarak 'Motorları fark edin' diyoruz, hepimiz can taşıyoruz, hepimizin bekleyenleri var"

Google Haberlere Abone ol
Anma konvoyundaki motosikletliye otomobil çarptı

MANİSA (AA) - Manisa'nın Demirci ilçesinde, trafik kazasında yaşamını yitiren arkadaşlarını anmak için konvoy halinde mezarlığa giden motosikletliye otomobil çarptı.

Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu (MKSF) ile Demirci Motosiklet Kulübü üyeleri, 9 Eylül'de trafik kazasında hayatını kaybeden Emre Yiğit için Demirci ilçesinde bir araya geldi.

İlçedeki Çereşe Meydanı'nda arkadaşları anısına pilav ve ayran ikramı yapan grup, daha sonra motosikletleriyle Yiğit'in mezarına gitmek için konvoy yaptı.

- Kaza anı cep telefonu kamerasında

Grup Cumhuriyet Mahallesi Şehitler Caddesi üzerinde seyir halindeyken Demirci Motosiklet Kulübü Başkanı Engin Durmuş'un kullandığı 09 ZF 965 plakalı motosiklete ara sokaktan çıkan ve plakası ile sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir otomobil çarparak kaçtı. Yaralanan Durmuş Demirci Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza anı ise gruptaki başka bir motosikletli tarafından görüntülendi.

Olay yerine gelen polis ekipleri Durmuş'a çarpıp kaçan otomobili ve sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

MKSF Başkanı Özgür Candar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, trafik kazasında ölen arkadaşları Yiğit'i anmak için farklı şehirlerden motosikletlilerin ilçeye geldiğini söyledi.

Ölümlü kazaların kendilerini derinden yaraladığını aktaran Candar, "Bütün motosikletçiler olarak 'Motorları fark edin' diyoruz. Hepimiz can taşıyoruz, hepimizin bekleyenleri var. Konvoyda gelirken üzücü bir kaza daha yaşadık. Yine bir araç sürücüsü konvoyumuzun içine daldı ve kaçtı." dedi.

Grup, daha sonra Yiğit'in ailesiyle ilçe mezarlığına geçerek Emre Yiyit'in kabri başında dua etti.

- Olay

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, 9 Eylül 2017 tarihinde Abdullah S. (37) yönetimindeki 61 BE 349 plakalı otomobil, İzmir-Ankara E-96 Karayolu'nda, yolun karşısına geçmeye çalışan Emre Yiğit (22) idaresindeki 45 TU 538 plakalı motosikletle çarpmış, kazada Yiğit hayatını kaybetmişti.

Yorumlar