Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan'dan personele teşekkür anonsu

- Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından fedakarca çalışmaları ve son 10 günde 2 canlı bomba eyleminin önlenmesinden dolayı personele telsiz anonsuyla teşekkür etti

Google Haberlere Abone ol
Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan'dan personele teşekkür anonsu

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından fedakarca çalışmaları ve 2 canlı bomba eyleminin önlenmesi dolayısıyla personele telsiz anonsuyla teşekkür etti.

Telsiz anonsuyla personele seslenen Karaaslan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından teşkilat olarak zor günler yaşadıklarını belirterek, zorlukların ana sebebinin darbe kalkışmasının sonuçları, Ortadoğu'daki gelişmelerin ülkeye yansımaları ve son dönemde personel sayısındaki eksilme olduğunu bildirdi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü personelinin, 15 Temmuz'un ardından başlatılan FETÖ operasyonlarını, diğer adli ve idari görevlerini başarıyla yürüttüğünü ve bundan sonra da başarıyla yürüteceklerini aktaran Karaaslan, başkentte son 10 günde 2 canlı bomba eyleminin engellenerek, çok sayıda meslektaşının ve vatandaşın hayatının kurtarıldığını anlattı.

- "Başarının temeli fedakarlık"

Karaaslan, bu sonucun iftihar kaynağı olduğunu vurgulayarak, sözlerine şöyle devam etti:

"Başarıların temelinde kader arkadaşlarımın her türlü takdiri hak eden fedakarlığının bulunduğu muhakkaktır. Ülkemizde ve yakın çevrelerimizde yaşanan gelişmelerden ilimizdeki hassasiyetin artarak devam edeceği anlaşılmaktadır. Başta personel sorunu olmak üzere bazı eksikliklerin de kısa zamanda giderilebilmesi mümkün görülmemektedir. Biraz daha zor şartlarda çalışmaya devam etmemiz gerekiyor."

İl emniyet müdürü olarak zorlukları asgariye indirmek için tüm imkanları seferber etmeye çalışacağını kaydeden Karaaslan, asıl güven kaynağının, arkadaşlarının azim ve fedakarlıkları olduğunu belirtti.

Mesai arkadaşlarına teşekkür eden Karaaslan, "Allah yardımcınız olsun." ifadesini kullandı.

Yorumlar