Ankara demokrasi nöbetine devam ediyor

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde darbe girişimine karşı vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Ankara demokrasi nöbetine devam ediyor
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde vatandaşların Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti sürüyor.

Atatürk Parkı'nda düzenlenen demokrasi nöbetine katılan AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, işgal kuvvetlerinin bile hedef almadığı TBMM'nin sabaha kadar bombalandığı o gün yanlarında yer alan CHP ve MHP milletvekillerine yürekten teşekkür ettiğini söyledi.

"TBMM güvenlik amirimiz bana, 'İdare amirim, can güvenliğinizi sağlayamayız. Bizde sadece G3 var. Ne F-16'ya ne de helikoptere yapacak bir şeyimiz yok. Sorumluluğu üstleniyor musunuz? Talimatı, resmi olarak veriyor musunuz?' dediğinde, 'Darbe oluyor. Gerekirse öleceğiz ama Meclis açık olacak, öyle öleceğiz' deme fırsatını bana verenlere,bizi seçen sizleri kutluyorum." diyen Gündoğdu, şunları dile getirdi:

"Merhum Muhsin Yazıcıoğlu arkadaşım, 'Vatan aşkı, maya gibidir. Sütü bozuklarda tutmaz.'
diyordu. Sütü bozuk teröristlere, FETÖ'cülere haddini bildirdiğiniz için hepinize selam olsun. Merhum Erbakan hocam, 'Kürt ve Türk'ü ayırırsanız, ne Türk kalır ne de Kürt. Kürt ile Türk'ü birleştirirseniz Çanakkale misali ne İngiliz kalır ne de Fransız' demişti. Ben de onun bir talebesi olarak diyorum ki Kürt ile Türk'ü, Alevi ile Sünni'yi, CHP'li ile MHP'liyi, AK Parti'li ile BBP ve Saadet Parti'liyi bir araya getirirseniz, ne Apo kalır ne de FETÖ.' Hazreti İbrahim ateşe atıldığında, o ateşim alevini yükseltmek için odun taşıyan karga ile minik gagasıyla su taşıyan serçe var. Serçe ile alay ederek, 'Sen minnacık gaganla İbrahim’in ateşini mi söndüreceğini zannediyorsun?' diyorlar. Serçe de, 'Yerimiz, safımız, durduğumuz yer belli olsun.' diyor. Durduğu yeri belli eden kardeşlerimi yürekten tebrik ediyorum."

Gündoğdu, kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek "Apo da FETÖ de uşaktır, ahtapotun kollarıdır. Esas bunun kökü siyonizmdir, Batı'dır, Amerika'dır. Kendi ülkelerinde bir balina bile karaya vurduğunda kıyameti koparanlar, 248 şehidimiz var ve hala darbeyi kınayamıyorlar." dedi.

Daha sonra darbe girişimine karşı mücadele gösterirken şehit düşenler için mevlit okutuldu.

Yorumlar