Ankara Büyükşehir Belediyesi:

- "TCDD, Hızlı Tren Garı ile metro bağlantısı için Celal Bayar Bulvarı'nda böyle bir çalışma gerektiğini bildirdi. Bunun üzerine Orman ve Su İşleri Bakanlığının görüşü de alınarak, nakledilebilecek ağaçlar nakledildi"

Google Haberlere Abone ol
Ankara Büyükşehir Belediyesi:

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince,Celal Bayar Bulvarı'ndaki ağaçların bir kısmının, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılacak köprülü kavşak çalışması nedeniyle kaldırıldığı bildirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Hızlı Tren Garı için Celal Bayar Bulvarı üzerinde TCDD tarafından yapılacak köprülü kavşak çalışması nedeniyle ve bu kurumun talebi üzerine, bulvardaki ağaçların bir kısmının başka yerlere nakledildiği, bir kısmının da bölgeden kaldırıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Celal Bayar Bulvarı üzerinde yeni yapılan Hızlı Tren Garı'na ulaşımı sağlamak amacıyla, TCDD tarafından köprülü kavşak inşaatı yapılacak. TCDD, yeni yapılan Hızlı Tren Garı ile metro bağlantısı için Büyükşehir Belediyesine böyle bir çalışma gerektiğini bildirdi. Bunun üzerine, Orman ve Su İşleri Bakanlığının görüşü de alınarak, nakledilebilecek ağaçlar nakledildi, olmayanlar da kaldırıldı." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar