Angry Birds ürünleri hepsiburada.com'da

İSTANBUL (AA) - Angry Birds oyununun efsanevi karakterleri Red, Chuck, Bomb, Matilda, Blues, Bubbles, Hal, Terrence ve Leonard'ın yer aldığı ürünler...

Google Haberlere Abone ol
Angry Birds ürünleri hepsiburada.com'da

İSTANBUL (AA) - Angry Birds oyununun efsanevi karakterleri Red, Chuck, Bomb, Matilda, Blues, Bubbles, Hal, Terrence ve Leonard'ın yer aldığı ürünler hepsiburada.com'da satışa sunuldu.

Hepsiburada.com'dan yapılan açıklamaya göre, nevresim takımlarından sırt çantalarına, pelüş oyuncaklardan anahtarlıklara ve bardaklara kadar Angry Birds temalı ürünleri satın alanlar "Öfkeli Kuşların", yumurtalarını çalan domuzlara karşı verdikleri mücadeleye destek olacak.

Oyunun hayranları, hem küçük hem de büyüklere hitap eden özel koleksiyonu yüzde 70'e varan indirimlerle alarak, evlerini ve odalarını renklendirebilecek. Koleksiyon içerisinde sırt çantaları, valiz, tişört, ayakkabı ve terlik gibi seçenekler de müşterilere sunuluyor.

Hepsiburada.com kullanıcıları aynı zamanda Angry Birds temalı cep telefonu aksesuarları, kırtasiye ürünleri, stickerlar, takılar ve çikolataların yanı sıra pek çok ürünü de özel indirim seçenekleri ve taksit avantajlarıyla satın alabilecek.

Yorumlar