Amasya'daki silahlı saldırı

- Evlerinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu bir kardeşin öldüğü, diğerinin ağır yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan anne, baba ve kız kardeşi, mahkemece serbest bırakıldı

Google Haberlere Abone ol
Amasya'daki silahlı saldırı

AMASYA (AA) - Amasya'da düzenlenen ve bir kardeşin öldüğü, diğerinin ağır yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan anne, baba ve kız kardeşi, serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, saldırıda ölen Eren (24) ve ağır yaralanan ağabeyi Muhammet Geyik'in (27) babası Mehmet (55), annesi Nurcan (51) ve kız kardeşi Bahar Tuğçe Geyik (17), şüpheli olarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden baba Mehmet Geyik savcılıkça, anne Nurcan ve kız kardeş Bahar Tuğçe Geyik de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, olaydan yaralı kurtulan Muhammet Geyik'in tedavisi, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürüyor.

Amasya'da dün Eren (24) ve ağabeyi Muhammet Geyik (27), Şehirüstü Mahallesi'ndeki apartmanın giriş katındaki dairelerinde silahlı saldırıya uğramış, Eren Geyik olay yerinde hayatını kaybetmiş ağabeyi Muhammet Geyik ise yaralanmıştı.

Yorumlar